Verwarming

Een goede en betrouwbare cv installatie is een belangrijk onderdeel in uw woning. U kunt bij ons terecht voor het onderhoud van uw cv toestel tot en met het installeren van een complete nieuwe cv installatie. Wij leveren u de nieuwste technieken en zijn altijd bezig met innovatieve en duurzame oplossingen. Wij zijn merkdealer van Ferroli (het voormalig Agpo) en Nefit.

Voor de warmte afgifte zijn legio mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan paneelradiatoren, design radiatoren, (vloer) convectoren en vloerverwarming. Ongeacht de smaak/stijl is er altijd een passende oplossing te vinden. Door de ruime keuze en mooie afwerking van de huidige gashaarden, is dit een mooie uitbreiding in uw woning.

Om het comfort te verhogen en energie te besparen, zijn diverse regeltechnische oplossingen. U kunt hierbij denken aan een communicerende kamerthermostaat met zelf aanlerend aanwarm gedrag tot vraag gestuurd verwarmen.

Zonder goed ventileren kunt u niet comfortabel leven in uw woning; een mens heeft immers zuivere lucht nodig. Wanneer u zorgt voor voldoende frisse lucht krijgt u een aangenaam klimaat in uw woning wat beter te verwarmen is. Met een goede ventilatie zorgt u er ook voor dat u het vochtgehalte onder controle houdt in uw woning.

Informatie