Sanitair

Een goede sanitaire installatie zorgt voor meer woonplezier en hygiëne. Hierbij gaat het niet alleen om een enkele kraan, maar om complete badkamers en/of toiletten. Wij kunnen voor u complete gas-, warm- en koudewater installaties aanleggen. Daarnaast bent u ook voor riolering of hemelwaterafvoeren bij ons aan het juiste adres. Uiteraard bieden wij u reparatie en onderhoud aan deze installaties en sanitaire toestellen.

In deze tijd hoeft geen badkamer of toilet meer standaard te zijn. Elke door ons gemaakte badkamer wordt gemaakt zoals u dat wilt met een deskundig advies. De wereld van het sanitair heeft de afgelopen jaren grote stappen gemaakt, waardoor het woonplezier vergroot kan worden. Hierdoor zal uw badkamer meer een verblijfsruimte worden.

Op het gebied van aangepast sanitair is ook alles mogelijk. Dit zorgt er voor dat u langer met veel plezier in uw woning kunt blijven wonen. Via de gemeente zijn ook eventuele subsidie regelingen mogelijk (WMO). Welke aanpassingen wij ook voor u uit kunnen voeren.

Informatie