Slimme thermostaat

December 2014

Iedereen heeft het er over: een slimme thermostaat. Eindelijk is deze beschikbaar. Iedereen herkend de voorbeelden: je gaat later naar huis van je werk dan wil je toch dat het comfortabel warm is als je thuiskomt. In de haast om het vliegtuig te halen, ben je misschien vergeten de verwarming uit te zetten. Dat kan dan alsnog op afstand. U heeft via internet altijd toegang tot uw verwarming. Waar ter wereld u ook bent. De mobiele app is verkrijgbaar voor iOS en Android. Uiteraard zijn deze regelingen ook verkrijgbaar in een modulerende versies welke aangestuurd worden via het OpenTherm protocol.

De regeling is mogelijk voor een kamerthermostaat. Verkrijgbaar is het alom bekende rondje maar nu in een modern jasje zodat deze thermostaat via de app ook als klokthermostaat gebruikt kan worden. Deze kan 1 op 1 vervangen worden zonder aanpassingen aan de wand. Uiteraard is deze regeling ook uit te breiden met de regeling van de verwarming per vertrek. Jij bepaald hoever je wilt gaan.....

Wij informeren U graag over Uw mogelijkheden en de eventuele aanpassingen van Uw installatie.

Omdat je deze systemen nog niet bij je buren kunt aantreffen hebben wij ons kantoor voorzien van een dergelijke thermostaat zodat U de regeling kunt bekijken en beleven.

 

App 1App 2

Round Connect thermostaat

 

 

 

< Terug naar nieuwsoverzicht

Informatie