Energie besparen

September 2016

Het stookseizoen komt er weer aan. De periode dat het weer heerlijk thuis komen is in een warm huis. Om thuis te komen in een warm huis is het van belang dat u uw thermostaat op de juiste manier gebruikt.

Onlangs heeft het consumenten programma "Kassa" een onderzoek gedaan naar slimme thermostaten. Hieruit blijkt dat het besparen met een slimme thermostaat alleen mogelijk is als u deze thermostaat slim instelt of dat u ruimtes onafhankelijk van elkaar gaat verwarmen.

 

Nous Installatie is ambassadeur van het merk Honeywell, bekend van de vertrouwde goudkleurige ronde thermostaat. Honeywell heeft een regeling ontwikkeld welke het mogelijk maakt om ruimtes onafhankelijk van elkaar te verwarmen. Hierdoor verwarmd u altijd alleen de vertrekken waar dat u wil dat er verwarmd wordt. Zo voorkomt u dat de vertrekken opwarmen zonder dat u het wil, maar zit u toch nergens in de kou. Het mooie aan deze regeling is dat u per vertrek een apart klok programma kunt instellen. Zo kunt u de badkamer onafhankelijk programmeren van de woonkamer en uw werkkamer onafhankelijk van de slaapkamer.

Via de Honeywell app kunt u vanaf afstand alle vertrekken de temperatuur bekijken, aanpassen en de klokprogramma's aanpassen. 

Met de Honeywell EVO Home heeft u altijd overal de gewenste temperatuur in huis.

Binnenkort is de Evo ook Uw systeem waardoor U met een gerust hard van huis gaat, aangezien je deze ook kunt gebruiken voor je beveiliging van uw woning.

Wilt u meer informatie over deze regeling, neemt u dan contact met ons op info@nous.nl.

 

 

 

 

< Terug naar nieuwsoverzicht

Informatie