Dakbedekking

Of het nu het platte dak van uw woning, garage, dakkapel of tuinhuis is, er is een grote kans dat dit is voorzien is van een bitumen dakbedekking. Mogelijk het belangrijkste deel van uw huis, garage e.d. is een goed en waterdicht dak. De unieke eigenschappen van bitumen, zoals duurzame waterdichtheid, uitstekende hechting en eenvoudige verwerking hebben zich al jaren bij ons bewezen. Ze hebben een levensduur van tenminste 15 jaar, uiteraard bij een goede constructie en onderhoud. NOUS Installatie is gespecialiseerd in het aanbrengen en onderhouden van deze bitumen daken.

Uiteraard zorgt een goed geïsoleerd dak voor de nodige energie besparing en comfort wat goed is voor uw portemonnee en het milieu. Gezien de huidige isolatiewaarden is het erg belangrijk dat de isolatie goed wordt aangebracht.

Verder kunnen platte daken naar wens worden voorzien van lichtkoepels, dakvensters, lichttubes of lichtstraten. Ook kun je een dak afwerken met dakbestrating in diversen soorten, maten en materialen of met ballastgrind. Hoe een dak wordt afgewerkt aan de zichtkant de dakrand is ook erg bepalend voor de uitstraling van uw woning of garage. Je kunt hierbij denken aan een traditionele zinken of koperen deklijst of een strakkere aluminium daktrim in iedere gewenst profiel of kleur.

Informatie